Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

19 ΜΑ.Ι.ΟΥ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΚΤΟΝΙΑΣWebsite counter


19 ΜΑΙΟΥ
ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ

2 σχόλια:

 1. Μεταφέρω από mail φίλου:
  Ενημέρωση της πλάκας για τη γενοκτονία των Ποντίων
  Χθες 19 Μαϊου, έγινε το μνημόσυνο της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού, με πρωτοφανή συμμετοχή κόσμου, στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.
  Το γεγονός είχε όλα τα "τηλεοπτικά" χαρακτηριστικά για να γίνει είδηση.
  Πολύ κόσμο (πάνω από 10.000 αυτή τη φορά), πολλούς "επίσημους" (Υπουργούς, Νομάρχες, Δημάρχους κλπ), ομιλίες και μια μεγαλειώδη πορεία προς...
  το Τουρκικό προξενείο (η οποία παρεμποδίστηκε από τα ΜΑΤ!) και κυρίως τηλεοπτικό κοινό: οι εκδηλώσεις αφορούν τους 4 εκατομμύρια ποντίους και μικρασιάτες της γης.
  Κι όμως! Τα περισσότερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, δεν αναφέρθηκαν καν στο γεγονός! Δεν αφιέρωσαν ούτε λεπτό από το πρόγραμμά τους!
  Αντίθετα, το MEGA CHANNEL π.χ. αφιέρωσε πάνω από 3 λεπτά, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Κυριακής 21 Μαρτίου 2010, για να προβάλλει μιά συγκέντρωση, μιας "Κίνησης Πολιτών" στο ίδιον ακριβώς χώρο (!), αποτελούμενη από 13 μετρημένα άτομα, με αίτημα τη φορολόγηση της ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας.
  13 μετρημένα άτομα! Κι αυτό ήταν είδηση για τα "κανάλια". Οι εκδηλώσεις 10.000 ανθρώπων, στον ίδιο χώρο δεν ήταν!
  Τα συμπεράσματα για την ποιότητα της "ενημέρωσης", δικά σας.
  Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_2976.html#ixzz0px0vNN4U

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. «Μονάχα οι ηλίθιοι και οι νεκροί έχουν δικαίωμα να λησμονούν· μα όσοι έχουν την πνοή της ζωής μέσα τους, οφείλουν να θυμούνται για να στοχάζουνται και να συγχωρούν.»
  Σ. Δούκας

  ΑπάντησηΔιαγραφή